ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Reposa-genolls i recolza-colzes

31.90

Moments compartits!

Conjunt de reposa-genolls i recolza-colzes amb farciment d’escuma encoixinada i folre antilliscant per fer més còmode el moment del bany i joc amb els teus petits.

Incorpora ventoses en el recolza colzes per garantir una fixació òptima i evitar que llisqui sobre la vora de la banyera. A més, gràcies al folre antilliscant, els pares tindran la estabilitat que necessiten a l’hora de banyar als seus petits.

Inclou butxaques i compartiments laterals per guardar tot el necessari per a l’hora de l’bany: pots de xampú, gel o un altre tipus d’accessoris com petites joguines.

Tots dos complements estan fabricats en neoprè i posseeixen una textura impermeable, resistent a taques i filtracions d’aigua. Així mateix, la naturalesa de l’material ajuda a que les dues peces s’assequin ràpidament després del seu ús.

fàcil i còmode de guardar gràcies al seu sistema de plegat. A més, la seva nansa permet transportar i penjar-lo a qualsevol lloc per facilitar la seva assecat i que no ocupi espai addicional al bany.

4 en estoc

SKU: 5005089213 Categories: , , Brand:
Hola! Necessites ajuda?