ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Plat amb separació blau

9.99

El Eco Baby Plate Divider es presenta amb tres seccions perfectes per a mantenir el menjar separat o simplementperquè el teu nadó aprengui a menjar. Gràcies a les vores verticals, és més fàcil mantenir el menjar al plat, dissenyat per simplificar els àpats tant per a tu com per al teu bebè.
Elaborat a partir de blat de moro, convertint-lo en la millor opció per al vostre nadó i el nostre planeta. El Eco Baby Plate Divider inclou una tapa que permet guardar els sobrants. Els plats s’apilen fàcilment amb la tapa a sobre per ocupar menys espai als armaris. Combina amb el nostre Baby Placemat per enganxar el bol a la taula. O utilitzeu-lo per si sol, l’anell de silicona de la part inferior farà que el bol sigui més difícil d’empènyer a través de la taula.

1 en estoc

SKU: 4becdc323bb9 Categories: , , Brand:

Descripció

‘- Instruccions de cura: No bullir ni, d’altra manera, exposar el producte a temperatures superiors als 90 ° C, ja que els materials poden deformar-se.
– Es pot posar al rentaplats fins a 60º. Tingueu en compte que pot haver-hi petites variacions en el color del producte. Un efecte de marxar suau és normal i no afecta la funció ni la higiene del producte.

Informació addicional

Pes 0.25 kg
Hola! Necessites ajuda?