ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

El robot de cuina Babycook® Neo Blau marí

200.00

La última generació del famós Babycook, aquest nou model es fa a França i té garantit 5 anys *.
Té un bol de vidre de gran capacitat, una fulla d’alt rendiment per a diferents textures de mescla, un dipòsit i una cistella d’acer inoxidable
Sens dubte, el millor robot de vapor amb batedora per preparar eficaçment i senzillament menjars casolans per a nadons.

3 en estoc

SKU: 912772 Categories: , , Brand:

Descripció

‘- 1 • Cuinem amb vapor suau: Aquest mètode de cocció preserva els beneficis nutritius dels aliments, així com el seu gust i qualitats aromàtiques gràcies al sistema únic de modulació del vapor durant el cicle d’escalfament. Permet cuinar menjars per a bebès en menys de 20 minuts.
– 2 • Barrejar, moldre, picar: Amb la seva nova fulla d’acer inoxidable de doble inclinació, és fàcil obtenir diferents textures, només cal ajustar el nombre de llegums i integrar més o menys sucs de cuina. El doble nivell també permet que l’aliment no s’enganxi durant la barreja. Aquesta nova fulla està patentada i fabricada per Sabatier Diamant. Fabricant de ganivets de cuina d’alta gamma a Thiers, és la referència per a ganivets professionals per a cuiners i carnissers.
– 3 • Descongelar amb vapor: La descongelació al vapor no altera el gust dels aliments. Només heu de col·locar la preparació directament a la cistella de vapor i començar el cicle d’escalfament.
– 4 • Escalfeu amb vapor: Per tornar a escalfar les preparacions ja fetes, res més senzill, col·loqueu la preparació directament a la cistella de vapor i inicieu el cicle d’escalfament. També podeu escalfar els pots.

Hola! Necessites ajuda?