ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Digimonitor 5″

219.95

Veure al bebè amb total qualitat per tota la casa

Activació per so

Escoltar i parlar amb el nadó

Indicador lluminós de nivell de so

Amb sensor i alerta de temperatura

Permet connectar fins a 4 càmeres a un mateix monitor

Melodies i alerta de toma

4 en estoc

SKU: 5005089236 Categories: , Brand:

Descripció

‘- Gràcies a la seva gran pantalla LCD de 5 ” i al seu abast de fins a 230 metres, els pares podran veure al bebè amb total qualitat d’imatge i sense interferències.
– Amb la funció VOX (activació per so), el Vigilabebés roman en mode repòs mentre el nadó descansa plàcidament, activant-automàticament en detectar algun so, aconseguint estalviar energia.
– La tecnologia bidireccional permet escoltar el nadó, però també parlar o cantar-li una cançó, ja sigui per tranquil·litzar-o simplement per fer-li companyia mentre els pares realitzen una altra activitat.
– La unitat dels pares posseeix diverses llums d’advertència que s’il·luminen quan es detecta so a l’habitació. Aquesta opció és especialment útil per a persones amb dificultats sensorials.
– Es poden establir alertes, quan la temperatura sigui massa alta o massa baixa, per mantenir un ambient de descans òptim i a la temperatura desitjada.
– La unitat dels pares del Digimonitor 5 ” pot vincular-se amb fins a 4 càmeres diferents, per poder vigilar diferents estances de forma cíclica.
– Les cinc melodies que incorpora, controlades des del monitor, relaxaran el nadó. A més es pot establir un avís que avisi de la següent toma del nadó
– Disposa d’alertes de bateria baixa i fora de cobertura, perquè els pares no es quedin sense veure el seu nadó ni un instant.

Hola! Necessites ajuda?