ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Pack 2 xumets Couture Bibs Vanilla/Peach làtex

13.95

BIBS porta més de 30 anys al mercat i amb un gran èxit! i acaben de crear la nova tetina anatòmica

Disseny exclusiu i original creat i fabricat a Dinamarca per BIBS. Són xumets fabricats en PP, sense BPA ni ftalats, ni PVC. Compleixen amb la normativa EN1400 i estan testats de manera regular a Dinamarca per Consumer Lab Denmark.

La tetina està equipada amb un orifici de sortida. A més, està fabricada amb làtex de cautxú 100% natural, que és suau i flexible, és per això que poden aparèixer variacions de color.

Hem definit aproximadament les edats per a cada mida, però només s’ha d’utilitzar com a pauta. L’anatomia dels nens petits és diferent i alguns nens prefereixen una tetina més gran o més petit. La diferència entre la talla 0-6M i la talla 6-18M són apenes percepibles a la vista.

Per això, li aconsellem que proveu el que s’adapti al vostre nadó- i recordeu substituir-lo al cap de 4-6 setmanes, en ús regular.

Neteja
SKU: bibscouture Categories: , , , Brand:

Descripció

– Tetina: tetina anatòmica de làtex

– 100% lliure BPA, PVC i ftalats

– Fabricat a Dinamarca. Compleix amb l’estricta normativa EN1400.

– El fabricant recomana canviar el xumet cada 6 setmanes

– No porta inclòs caputxa de protecció.

– No es recomana l’esterilització en microones. Les altes temperatures no controlades, poden provocar el desarmament del xumet. Recomanem posar aigua bullint a un cassó (fora del foc) i posar els xumets dins durant 2-5 minuts.

Informació addicional

Talla

,

Hola! Necessites ajuda?