ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Pack 2 xumets Bibs nocturns Vanilla/Dark Oak

Aquests xumets es veuen a la nit i són perfectes per si el teu fill el perd i el pugui trobar sense tenir que obrir les llums.

BIBS porta més de 30 anys al mercat i amb un gran èxit!

És el xumet preferit per a molts nens. La forma tant de blindatge com de tetina és com el pit d’una mare i, per tant, donarà millor suport a la lactància natural del nen.

La tetina està equipada amb un orifici de sortida. A més, està fabricada amb làtex de cautxú 100% natural, que és suau i flexible, és per això que poden aparèixer variacions de color.

El xumet és convex que permet que els fluxos d’aire ventilin la delicada pell. L’escut està fabricat en polipropilè (PP), un material plàstic molt lleuger i de gran resistència.

Hem definit aproximadament les edats per a cada mida, però només s’ha d’utilitzar com a pauta. L’anatomia dels nens petits és diferent i alguns nens prefereixen una tetina més gran o més petit. La diferència entre la talla 0-6M i la talla 6-18M són apenes percepibles a la vista.

Per això, li aconsellem que proveu el que s’adapti al vostre nadó- i recordeu substituir-lo al cap de 4-6 setmanes, en ús regular.

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

SKU: vanilla-darkoak-noct Categories: , , , Brand:

Descripció

– Tetina rodona de cautxú natural 100% lliure BPA, PVC i ftalats.

– No hi ha cap tipus de capsa de protecció inclosa.

– El fabricant recomana canviar el xumet cada 6 setmanes

– No es recomana l’esterilització en microones. Les altes temperatures no controlades, poden provocar el desarmament del xumet. Recomanem posar aigua bullint a un cassó (fora del foc) i posar els xumets dins durant 2-5 minuts.

Informació addicional

Talla

,

Hola! Necessites ajuda?