ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Biberó 240ml Blau

11.99

El Anti-Colic Teat inclòs té un doble sistema anti-còlic que proporciona al vostre bebè la millor experiència d’alimentació possible.

És molt recomanable entre els pares, sobretot quan pateixen la transició de pit a biberó o busquen una manera de reduir gas i molèsties.

Les proves dels consumidors demostren que el 97% dels nadons accepten el mugró de la botella, cosa que fa que la nostra ampolla de bebè sigui un lloc ideal per començar quan arribi el moment de començar a alimentar-se.

La forma única, semblant al pit, de la tetina se sent natural per al nadó. Gràcies a funcions com la xarxa i la tapa de la batedora, el compartiment d’emmagatzematge accessible i la gran obertura, fan que sigui fàcil d’utilitzar.

Esgotat

Descripció

– El biberó inclou una tetina d’anticòlic talla M.

– La vàlvula d’aire impedeix la creació d’un buit a l’interior de l’ampolla i produeix un flux uniforme per facilitar l’alimentació al vostre nadó. Menys aire a la panxa del teu bebè significa que obtindràs un bebè més feliç

-La vostra ampolla està dotada d’un magatzem intel·ligent. Conserveu la vostra fórmula o els berenars en aquesta solució d’emmagatzematge intel·ligent.

Hola! Necessites ajuda?