ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

2 Xumets Bibs Blush/Vanilla

9.95

BIBS porta més de 30 anys al mercat i amb un gran èxit!

És el xumet preferit per a molts nens. La forma tant de blindatge com de tetina és com el pit d’una mare i, per tant, donarà millor suport a la lactància natural del nen.

La tetina està equipada amb un orifici de sortida. A més, està fabricada amb làtex de cautxú 100% natural, que és suau i flexible, és per això que poden aparèixer variacions de color.

El xumet és convex que permet que els fluxos d’aire ventilin la delicada pell. L’escut està fabricat en polipropilè (PP), un material plàstic molt lleuger i de gran resistència.

Hem definit aproximadament les edats per a cada mida, però només s’ha d’utilitzar com a pauta. L’anatomia dels nens petits és diferent i alguns nens prefereixen una tetina més gran o més petit. La diferència entre la talla 0-6M i la talla 6-18M són apenes percepibles a la vista.

Per això, li aconsellem que proveu el que s’adapti al vostre nadó- i recordeu substituir-lo al cap de 4-6 setmanes, en ús regular.

Neteja
SKU: BIBSBLUSHVAINILLA Categories: , , , Brand:

Descripció

– tetina redonda de caucho natural 100% lliure BPA, PVC i ftalatos

– No hi ha cap tipus de capsa de protecció inclosa.

– No es recomana la esterilització en microones ja que al ser natural, les altes temperatures poden provocar el desenvolupament del xupet. Es recomana calentar una olla, i quan estigui molt calent treure-la del foc i posar el/s xumets dins durant 2-5 minuts.

Informació addicional

Talla

,

Hola! Necessites ajuda?