ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Cuina menta

120.00

La cuina de fusta de joguina Little Dutch s’adapta a qualsevol sala d’estar o zona de jocs i és ideal per jugar amb tots els nens.

Consta d’un forn amb una porta, un prestatge d’emmagatzematge, una pica amb aixeta, un rellotge i una estufa amb dos fogons.

El vostre fill pot començar a cuinar immediatament amb els estris adequats, paelles, guants de forn i un joc de sal i pebre. Els poms de la cuina de gas i el forn fan sorolls de clic quan es giren. El petit xef pot gaudir de la cocció i el rostit en aquesta cuina  totalment equipada.

S’inclouen ajustadors d’alçada addicionals (6 cm) per lliscar sota les cames, de manera que el vostre fill pugui gaudir de molts anys de cuina.

2 en estoc

SKU: LD4433 Categories: , Brand:

Descripció

  • Edat mínima recomanada: 3+ anys

  • Material: Quatre potes / mànec del forn – Pi de Nova Zelanda Porta / paelles del forn – MDF Pebre / joc de sal / agulla del rellotge / botons – Rellotge de fusta / extractor – fusta contraxapada; culleres – fusta de faig Elevadors de plàstic – plàstic Aigüera – acer inoxidable

  • Contingut de l’embalatge: 1 base de cuina de fusta amb caputxa, rellotge, estufa, forn i pica. Accessoris: tres estris de cuina, olles de sal i pebre, 1 guant de forn, 1 olla amb tapa, 1 paella

  • No pre-muntat , s’inclouen les instruccions de muntatge.

Hola! Necessites ajuda?