ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Fulard elàstic portabebè crosses

64.95

El fulard elàstic de cotó orgànic és una de les grans novetats. És perfecte per a portar durant tot l’any pel seu color i textura. Inclou una bonica bossa de cotó on podràs guardar el teu fulard sempre que vulguis o podràs donar-li un nou ús.

És un fulard portabebè molt, molt suau! És tan agradable que pràcticament la sensació és de tenir al teu bebè pell amb pell.

Si és la teva primera vegada amb el porteig, perfecte! perquè aquest fulard és ideal per començar el porteig i per als primers mesos de vida del teu nadó. Els fulards elàstics estan altament recomanats per a nadons ja que permeten que estiguin ben agafats a tu i amb una posició molt ergonòmica que recorda a la seva posició quan es trobava dins teu.

Hi ha dos nusos ideals per portar al teu nadó: el nus preanudado i el nus creu embolicada. Tots dos te’ls expliquen amb detall i amb un videoturial al apartat de Tutorials fulard elàstic de babyonearth.com .

Esgotat

SKU: 81b1ccecb65a Categories: , Brand:

Descripció

– Aquest fulard portabebès està elaborat amb cotó orgànic certificat en GOTS (94%) i un petit percentatge de elastà (6%) que el fa més còmode per a tu i el teu nadó.

– El prestigiós segell de qualitat GOTS assegura la qualitat de el teixit i que la seva producció s’ha dut a terme de forma responsable amb el medi ambient.

– Mesura 5 metres, una talla única que permet que qualsevol persona pugui ajustárselo bé, en funció de la tela que et sobre a fer el nus.

– Està dissenyat i confeccionat a la costa de Barcelona.

– El teu nadó ha d’estar a l’altura d’un petó
Ha d’estar en posició granota o M, amb els seus genolls per sobre del culet

– Mai tapis la cara amb el fulard: les seves vies respiratòries (boca i nas) han de quedar lliures No ho posis de cara contra el teu pit, sinó cap a un costat, perquè pugui respirar bé

– Producte reconegut per l’Institut Internacional de la Displàsia de Maluc (IHDI)

Hola! Necessites ajuda?