ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Bandolera Stripes

69.50

La bandolera d’anelles portabebè és tan versàtil que la pots utilitzar des del naixement del nadó fins que sigui còmoda per als dos, però sens dubte aguanta més pes que el fulard elàstic.

Permet un porteig totalment ergonòmic i pots jugar amb diferents posicions: a el front, al maluc o a l’esquena (aquestes dues últimes opcions estan recomanades quan el nadó ja aguanta bé cap i esquena) i és perfecte per alletar el nadó.

A l’estar confeccionada 100% en cotó orgànic la bandolera és suau i agradable des del primer dia. Pràcticament la sensació és de tenir al teu bebè pell amb pell.

És un portabebè complementari ideal per utilitzar en qualsevol ocasió. A l’aguantar el pes en un sol espatlla, es recomana usar de forma complementària i no per temps molt prolongat.

Esgotat

SKU: bandolera-stripes Categories: , Brand:

Descripció

– Aquesta bandolera d’anelles portabebè està elaborada 100% amb cotó orgànic certificat en GOTS. El prestigiós segell de qualitat GOTS assegura la qualitat de el teixit i que la seva producció s’ha dut a terme de forma responsable amb el medi ambient.

– Mesura aproximadament 1,80 metres de llarg i 70 cm d’ample, una talla única que permet que qualsevol persona pugui ajustárselo bé, en funció de la tela penjant que sobre.

– Les anelles són d’alumini de color negre mat, de la prestigiosa marca Sling Ring, fabricades i testades especialment per al porteig, sense soldadures. Es tracta de el material més resistent i lleuger que existeix avui en dia al mercat. No contenien plom ni níquel.

– Per conservar la teva bandolera en les millors condicions, t’aconsellem que les rentis en aigua freda i que protegeixis les anelles d’alumini amb un mitjó o similar.

– Les recomenacions d’ús i seguretat les pots trobar: https://www.babyonearth.com/

Hola! Necessites ajuda?