ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Xassís Zeno

529.95

El ZENO de CYBEX és un cotxet Multisport 4-en-1 amb unes prestacions úniques que et permetrà romandre actiu al costat del teu petit durant totes les estacions de l’any.

El ZENO et permetrà córrer pel parc, anar en bicicleta per la ciutat i fer esquí de fons mentre el teu fill t’anima.

Inclou Xassís, rodes del darrera, roda davanteres fixa i cinta de seguretat.

 

Neteja
SKU: cybex-zeno-chasis Categories: , , Brand:

Descripció

– Des dels 6 mesos fins als 22 kg (4 anys, aprox.) * Pes màxim: 22 kg. Alçada màxima: 111 cm
– El ZENO pot plegar-se en segons amb una sola mà fins a esdevenir un paquet compacte. A més, totes les rodes poden retirar-se amb facilitat i el canvi entre les diferents configuracions esportives és senzill i sense necessitat d’utilitzar eines.
-El seu innovador disseny Hands-Free Running farà que corris amb les mans lliures de forma natural, sense limitar el teu rendiment, donant el màxim i sentint-te bé.
– El xassís del ZENO està disponible en 3 colors diferents: Black-Black, Black-Pink i Cream-Orange.
– * Per córrer o fer esquí de fons amb el ZENO, el petit ha de tenir un mínim de 9 mesos i ha de poder seure dret sense ajuda. En el cas de la bici, a més de les limitacions esmentades, el nen ha de portar casc en tot moment.
– La cabina ajustable en altura del ZENO és única i es regula per canviar el centre de gravetat i millorar així el rendiment, a la vegada que ofereix una seguretat òptima en totes les modalitats esportives.
– Les grans rodes amb càmera d’aire fan que cada passeig sigui suau i alliberador. Compta amb dues rodes del darrere de 20 “i una roda davantera de 16” que queda fixa per a una major estabilitat.
– El manillar arrodonit ha estat concebut de manera ergonòmica per a un suport eficient i pot ajustar-se fàcilment a l’alçada que desitgis. Es pot gestionar amb una mà, deixant l’altra solta per córrer de manera més natural i sense esforç.
– El fre de mà situat al manillar ergonòmic del ZENO facilita el control de la velocitat del cotxet. Amb la mateixa mà amb què maneges el ZENO podràs frenar el cotxet per evitar que s’embali, mantenint-sota control en tot moment. La cinta de seguretat situada al manillar ofereix un control addicional sobre els moviments del ZENO.
– Xassís d’alumini.
Mida: Longitud 1400 mm / Amplada 685 mm / Alçada 1220 mm
Mida (compacte): El 995 mm / An 580 mm / A l’350 mm
Pes: 12,5 kg

– Els terminis d’entrega poden variar entre 15-30 dies i el cost d’enviament el podeu consultar trucant al +34 972686147 o enviar-nos un whatsapp al +34 665598042.

Informació addicional

Talla

, ,

Hola! Necessites ajuda?