ca
Tel.     Mail.     Instagram.     Facebook.

Xassís Avi

369.95

El AVI de CYBEX és un cotxet lleuger que ha estat concebut per córrer: un producte amb un elegant disseny i altament funcional que no compromet la seguretat. Amb el seu lleuger i resistent xassís d’alumini, les seves grans rodes amb càmera d’aire, la seva roda davantera fixa i una àmplia estructura, l’AVI lliscarà suaument i amb estabilitat allà on vagis.

Inclou Xassís, cistella portaobjectes, rodes del darrera, rodes davanteres fixes i cinta de seguretat.

 

Neteja
SKU: cybex-avi-chasis Categories: , , Brand:

Descripció

– Tria entre 15 combinacions diferents jugant amb tots els colors de xassís i seat packs per crear un cotxet al teu gust.
– El lleuger xassís d’alumini de l’AVI i les seves rodes amb càmera d’aire fan que cada passeig sigui suau i alliberador. Compta amb dues rodes del darrere de 20 “i una roda davantera de 16” que queda fixa per a una major estabilitat. El cotxet per córrer també ha estat dissenyat per permetre que el runner es mogui amb facilitat, adaptant-se a la seva passa i millorant la seva experiència.
– El AVI pot plegar-se en segons amb una sola mà fins a esdevenir un paquet ultracompacte. A més, totes les rodes poden retirar-se amb facilitat sense necessitat d’utilitzar eines, facilitant així que el plegat pugui ser encara més compacte: Llarg 89 cm x Ample 58,5 cm x Alt 25 cm.
– El manillar arrodonit ha estat concebut de manera ergonòmica per a un suport eficient i pot ajustar-se fàcilment a l’alçada que desitgis. Es pot gestionar amb una mà, deixant l’altra solta per córrer de manera més natural i sense esforç.
– El fre de mà situat al manillar ergonòmic de l’AVI facilita el control de la velocitat del cotxet. Amb la mateixa mà amb què maneges el AVI podràs frenar el cotxet per evitar que s’embali, mantenint el control de l’AVI en tot moment. La cinta de seguretat situada al manillar ofereix encara un major control sobre el AVI.
– El AVI pot utilitzar des del naixement a l’acoblar un dels guardonats portabebès de CYBEX i gb a l’xassís mitjançant adaptadors (s’adquireixen per separat). El AVI pot usar-se per passejar a un ritme normal quan el portabebès vagi acoblat, mai per córrer.
– * Per poder córrer amb el AVI, el petit ha de tenir un mínim de 9 mesos i ha de poder seure dret sense ajuda.
– Dimensions i material:
Xassís d’alumini.
Mida: Longitud 1370 mm / Amplada 685 mm / Alçada 1170 mm
Mida (compacte): El 890 mm / An 585 mm / A l’250 mm
Pes: 10.6 kg

– Els terminis d’entrega poden variar entre 15-30 dies i el cost d’enviament el podeu consultar trucant al +34 972686147 o enviar-nos un whatsapp al +34 665598042.

Informació addicional

Talla

, ,

Hola! Necessites ajuda?