TALLER · Bye bye mocs

Bye Bye Mocs!

 

Arriba el fred i amb ell els mocs que ens acompanyen durant una llarga temporada… T’agradaria saber com acabar amb els mocs d’una vegada?

 

A qui va dirigit?

 

És un taller de fisioteràpia respiratòria en pediatria dirigit a les famílies. Mimus ofereix aquest taller a les famílies on seran formades per una professional en fisioteràpia respiratòria.

 

Per què fer el taller?

 

Un bebè amb simptomatologia respiratòria pot alterar les seves activitats diàries i la de la familia (com per exemple: el son, l’alimentació…).

La fisioteràpia respiratòria tracta les simptomatologies que dificulten la respiració. En l’àmbit pediàtric algunes de les causes d’aquests símptomes poden ser: bronquitis/bronquiolitis, asma, pneumònies, patologies neurològiques o simplement secrecions (mocs). Així doncs, la fisioteràpia respiratòria va enfocada a eliminar l’excés de secrecions i ajudar a la correcta evolució de les patologies respiratòries.

La vostra formació és molt important per a que pogueu incorporar en els hàbits quotidians de cura del vostre nadó una bona higiene nassal i un treball preventiu de patologies respiratòries. Aprendreu què és el moc, per a què serveix, com eliminar-lo, quan us heu de preocupar, què fer i què no i com millorar la vida del vostre bebè.

 

Com fem el taller?

 

  • TALLER PRESENCIAL:

El taller presencial és d’un màxim de 5 infants per grup. Grups reduïts. Cal reservar prèviament.

INFORMACIÓ:

Duració de les sessions: 1 hora/sessió (2 sessions)

Material necessari: roba còmode, tovallola (Mimus ofereix una, però es recomana portar una altra tovallola o muselina per si de cas), muda i bolquers de recanvi pel nadó.

Es lliurarà material didàctic a les famílies.

  • TALLER ONLINE:

El taller online es farà a través de la plataforma Google Meet.

INFORMACIÓ:

Duració del taller: 2 hores.

Material necessari: roba còmode, tovallola, mocadors, pera nasal, suero fisiològic, xaringa i mocadors.

Es lliurarà material didàctic amb el contingut del taller a les famílies.

 

PREUS:


Taller presencial: 60€

Taller online: 30€