esdeveniments

Slide

maternity

new born
photoshoot

Amb Maternity seràs la protagonista d'una sessió fotogràfica professional per immortalitzar un moment tan especial com és un embaràs.
Pots triar entre moltes opcions diferents, fotografia en parella, belly painting, en estudi, en exterior, sota l'aigua...
Posa't en contacte amb nosaltres i organitzarem la teva sessió fotogràfica ideal!
DEMANA CITA

smash cake

baby shower

DEMANA CITA Un Smash Cake és una sessió fotogràfica molt divertida per celebrar el primer aniversari del bebè i tenir un record original amb el seu primer pastís d'aniversari!
En aquesta edat els bebès estan en ple desenvolupament, un Smash Cake farà que puguin experimentar amb textures i sabors, i celebrar el seu aniversari amb la seva família de la manera més dolça.
Truca'ns i organitzarem junts un Smash Cake perfecte!
El Baby Shower és una festa que es celebra un parell de mesos abans del naixement del nou petit membre de la família.
Es tria una temàtica especial per la decoració, es poden organitzar jocs, hi ha aperitius, dolços i un pastís, es fa una llista de regals i es celebra amb la família i amics un dels moments més especials de la família.
Demana cita amb nosaltres, i ens encarregarem de tots els detalls perquè tu només hagis de preocupar-te de gaudir del moment!
El naixement del bebè és un dels moments més especials en la vida de qualsevol família. I què millor que una sessió fotogràfica de naixement per guardar per sempre aquest moment tan tendre.
Truca'ns i demana cita per organitzar una sessió fotogràfica professional i gaudir d'una estona molt especial!
DEMANA CITA DEMANA CITA

Disposem d'un espai per a tu

Oferim la possibilitat de realitzar esdeveniments, tallers o altres activitats a empreses o professionals que vulguin presentar/oferir el seu servei o producte, així com tenir la possibilitat de donar-se a conèixer o portar accions d’emprenedoria relacionades amb l’àmbit educatiu o de la puericultura. 

Així mateix també oferim espai per a la realització de Babyshower o Festes d’Aniversari (1-4 anys) d’un aforament no superior a 25 persones. 

VEURE LES TARIFES I CONDICIONS DEL SERVEI

TARIFES: matí 150€, tarda 200€

CONDICIONS: el compliment de la normativa és obligatori tant per qui contracti alguns dels nostres serveis com pels que facin ús de l’espai.

 • Per a reservar la sala, s’ha d’escollir data i horari enviant un correu electrònic a info@mimusfamily.com o bé trucant al 972 68 61 47 per confirmar la seva disponibilitat. Si Mimus confirma disponibilitat, s’ha de fer una pre-reserva amb la  paga i senyal del 50% , la qual es podrà fer, directament a Mimus o mitjançant transferencia bancària. Només una vegada s’hagi rebut el depòsit la sala queda automaticàment reservada. La diferencia s’abonarà en efectiu o targeta el dia de l’event. Per activitats periòdiques es procedirà diferent segons lo acordat prèviament entre ambdues parts.
 • S’haurà d’abonar 100€ en concepte de fiança que es retornarà dins els 5 dies hàbils següents si no es detecta cap desperfecte en el local i s’hagin complert les normes.
 • Per anular una reserva s’ha d’avisar amb un temps màxim de 72 hores d’antelació. No es farà devolució dels diners, en aquest cas es tramitarà un canvi de data.
 • Si ha contractat algún servei extra (catering, taller,animació,decoració…) s’ haurà d’abonar amb  72 hores d’antelació.
 • El local ha de quedar en les mateixes condicions en les que s’ha contractat. Tot el que es porti per a realitzar l’esdeveniment, s’haurà de recollir, endressar i tirar les escombraries. S’ha de deixar la sala amb les mateixes condicions en que la vareu trobar. En cas contrari, es cobrarà 30€ de servei de neteja de la fiança.
 • MIMUS GIRONA està totalment equipat per a persones amb discapacitat/minusvàlids .
 • No és permès fumar dintre la sala.
 • Les festes o activitats on hi haurà d’haver un adult que es responsabilitzi d’ells o si és un tutor els pares hauran de signar la respectiva autorització, la responsabilitat sempre será del tutor/a assignat per aquella activitat/taller.
 • MIMUS GIRONA no es fa responsable dels artices i objectes que s’hagin oblidat a l’espai.
 • MIMUS GIRONA no es fa responsable posibles accidents i lesions per una no bona utilització de les instal·lacions.
 • La persona que reserva la sala es fa responsable dels posibles desperfectes que es pugui ocasionar durant la celebració i de la falta d’algún objecte.
 • No està permes portar cap aparell de música adicional ni utilizar micròfon ni karaoke.
 • Esta prohibit enganxar celo, xinxetes, blutac, silicona a les parets, sostre i paviment.