Creixem jugant, juguem a créixer

Data:Divendres, març 20, 2020

Des del moment que descobriu que sereu un més a la família debateu com serà el petit: a qui s’assemblarà, si dormirà bé, quin caràcter tindrà… La imaginació vola tan alt que fins i tot penseu quan sigui gran: que li agradarà, si viatjarà pel món, a què es voldrà dedicar… De tota manera, el més important per vosaltres és el seu benestar i el seu correcte desenvolupament. Per aconseguir-ho, és essencial que creixi en un ambient saludable i amorós.

El tracte entre els membres de la família és el seu primer model, per tant, és fonamental relacionar-se des de l’estima i amb bones paraules. Això és doblement beneficiós: el menut serà més autosuficient i segur i, vosaltres, entendreu millor les seves necessitats. Per exemple, els nens i nenes tenen una inventiva increïble. Així doncs, se’ls ha de donar un espai per expressar-se, on no sentin vergonya en fer-ho. A través del joc aprenen d’una manera divertida i natural. Jugar els aporta profits com la resolució de problemes, fer amistats, adquirir autonomia, entre d’altres.

Mimus us oferim aquest espai per a que
el vostre fill/a gaudeixi jugant i descobrint

 

Enamoreu-vos de l'equipament ideal perquè jugui, creixi i somiï. Posem al seu abast materials i mobiliari per passar-ho d’allò més bé mentre desenvolupen la seva independència i la seva creativitat. La sala està dividida en diversos ambients, entre els quals es troben la cuina o el racó de la construcció. Els petits crearan diferents situacions, que viuran com a reals, i que esdevindran enriquidores per la seva evolució. El vostre fill/a tindrà un lloc on treballar l’autoconeixement, la tolerància, l’empatia, etc., d’una manera alegre i didàctica. Quan creixi, conservarà totes aquestes vivències com tresors i es convertiran en la base de l’adult que arribarà a ser.

Perquè els aprenentatges més importants de la vida, es fan jugant.

 

aprenem jugant

Espai de desenvolupament i creixement

Horari:

  • De dilluns a dissabte
  • Consulteu-ne la disponibilitat trucant o enviant un email
  • Només per grups reduïts. Cal reserva prèvia.

Preus:

  • 5€ infant + 2 adults.